Verkkotunti

60,00 

Tuotetunnus (SKU): HILMAA-skypetunti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laulunopiskelu tai puheäänen kehittäminen ei ole kiinni sijainnista, jos nettiyhteys pelaa!

Tunnin kesto ja ajankohta

Asiakkaan ensimmäinen verkkotunti kestää 60min ja seuraavat 45min.

Yksittäinen verkkotunti tulee käyttää kuukauden sisällä ostoajankohdasta. Tunti täytyy peruuttaa/siirtää 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.

Tunti saattaa järjestyä hyvinkin pian, mutta aikataulut vaihtelevat. Voin varmasti luvata pitäväni tunnin parin-kolmen viikon sisällä. Meilaa mieluusti ja sovi ajankohdasta ennen tunnin maksamista: aura.maarit@gmail.com.

Yhteys

– Tunnit on yleensä pidetty zoomissa tai google meetissä. Ehdotan google meetiä, koska olen havainnut äänenlaadun siinä tasaisimmaksi, ja sitä voi käyttää verkkoselaimelta.

-Varaathan riittävästi aikaa ennen tunnin alkua varmistaaksesi, että yhteys pelaa. Harjoittelethan sovelluksen tai sivuston käyttämistä ennen tuntia ja varmistat audion ja videon toimimisen.

-On hyvä pitää silmällä tunnin alkaessa myös sähköpostia tai sitä kanavaa, jossa olemme tunnista sopineet.

-En voi 100% luvata, että yhteys toimii joka kerta. Muistaakseni verkkotunti ei ole ikinä katkennut, mutta sekin mahdollisuus on olemassa. Mikäli tuntia ei saada jatkettua, sovitaan uusi ajankohta sille ajalle, mikä jäi pitämättä.

Tekniset ohjeet

-Sijoita läppäri/pädi sopivalle korkeudelle. On tärkeää että näen sinut kuvasta ja sinulla on hyvä asento.

-Kuulokkeet voivat parantaa äänenlaatua.

-Tietokoneen tai läppärin sisäinen mikrofoni voi olla riittävä. Jos haluat oikein hyvän äänenlaadun, harkitse esim.mikrofonia ja äänikorttia.

-Tarkista, ettei asetus, joka vaimentaa taustahälyä, ole päällä. Tämä asetus tulkitsee laulamisen, etenkin korkeat äänet taustahälyksi, ja leikkaa ne pois.

Säestys

-Kahden ihmisen on vaikeaa olla äänessä yhtä aikaa verkossa. Et kuule minun soittoani tai lauluani, mikäli itse laulat. Jos tarvitset välttämättä pianosäestystä tai laulunopettajan laulamista mukana, tämä opetusmuoto ei ehkä sovellu sinulle.

-Edellämainitusta syystä johtuen, mikäli haluat laulullesi säestyksen, voisit etsiä itse karaoketaustan. Annan mielelläni vinkkejä tähän. Karaokentaustan ei tarvitse kuulua minulle erityisen hyvin. Minulle tärkeää on saada selvää sinun laulustasi.

-Voit ilmoittaa laulamisesi kappaleiden nimet jo etukäteen meilitse, tai jopa lähettää ne minulle, jolloin aikaa ei kulu materiaalien etsimiseen.

Maksu

-Verkkotunti maksetaan tässä verkkokaupassa. Erityistapauksessa voin lähettää laskun.

-Tunti on maksettava ennen kuin se pidetään.

-Yksittäisen tunnin käyttöaika on 1kk ostohetkestä. Verkkotunteihin pätevät samat palveluehdot kuin lähiopetuksessa.

Kaiken kaikkiaan opetus skypessä on toiminut mukavasti ja ihmiset ovat olleet tyytyväisiä.

Kysy lisää ja/tai sovi ajankohta: aura.maarit@gmail.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verkkotunti”