laulunopetus, maarit aura, laulutunnit tampere, laulun verkko-opetusTervetuloa Suomipopin naiset-verkkokurssille!

Leikittele äänelläsi! Tahtoisitko saada käyttöösi sävypaletin, jolla voit värittää kappaleita laulun tunnelman mukaan? Haluaisitko oppia pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ja parantaa äänenkäyttöäsi? Saisiko olla vahvuutta ala-ääniin ja helppoutta ylä-ääniin?
Aika monella meistä on vain yksi tapa käyttää ääntä. Vain yksi sävy. Ja voi olla, että se yksi äänenkäyttötapa ei edes ole paras mahdollinen. Laulaminen tai puhuminen saattaa olla esimerkiksi voimatonta tai kireää tai se saattaa jopa sattua. Suomipopin naiset-verkkokurssilla saat käyttöösi välineitä sekä hyvän perustekniikan vakiinnuttamiseen sekä äänenkäytön monipuolistamiseen.

Suomipopin naiset-verkkokurssi perustuu suosittuun Suomipopin naiset-laulukurssiin. Se lähtee liikkeelle äänenkäytön alkeista. Opetus perustuu tutkitttuun äänifysiologiaan, joten kurssista on hyötyä kaikille, genrestä riippumatta.

Seuraavat kurssimateriaalit avautuvat kurssin lunastaneille. Osta täältä Suomipopin naiset-verkkokurssi. Olet oikeutettu alehintaan, mikäli olet opiskelija, työtön, eläkeläinen, itsensätyöllistäjä, vanhempainlomalla, tai koet itsesi muutoin vähävaraiseksi. Kaikki palvelut löydät kauppa-sivulta.

Verkkokurssin teemat:

1. Rekisterit (ylä-ja alaäänet)

2. Äänihuulisulku (äänen tiiviys ja vuotoisuus)

3. Ääntöväylässä syntyvä sointi (tummuus ja kirkkaus)

4. Twang (kantavuutta ääneen)

5. Bonuksena video, joka käsittelee narinaa ja kuvion laulamista Johanna Kurkelan tyyliin.

Videot

Kurssi sisältää 15 videoita, jotka on jaoteltu selkeästi aiheen mukaan.

Kouluttaja

Laulaja, laulunopettaja, äänivalmentaja, vokologian väitöskirjatutkija Maarit Aura. www.laulunopettaja.com

Ohje sisäänkirjautumiseen kurssin ostaneille!!!!

Maksettuasi kurssin verkkokaupassa (tai Maarit Auran liitettyä sinut kurssille manuaalisesti) saat sähköpostiisi salasanan ja tunnuksen. Säilytä ne. Voit kirjautua sisään oma tili-välilehdellä joka löytyy kauppa-otsikon alavalikosta. Mikäli olet aiemmin lunastanut verkkokurssin verkkokaupastani, sinulla on jo olemassa oleva käyttäjätili salasanoineen. Jos et pääse kirjautumaan, mene sivulle https://maaritaura.lilith.fi/oma-tili/lost-password/ ja kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat kirjautumisohjeet sähköpostilla.

Kurssimateriaalit ovat tällä verkkosivustolla. Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa kurssimateriaaleja joko ylä-tai sivupalkissa.

Asiakaskokemuksia

”Kurssi antoi eväitä rikkaampaan äänen käsittelyyn, rohkeutta ja pedagogisia vinkkejä.” -Johanna Kaarto, Musiikkikoulu Kaarto Suomipopin naiset-laulukurssista.

”On ihana tehdä selkeitä ja haastaviakin harjoituksia, ja löytää oman äänensä sointeja ja sävyjä aivan erilailla kuin aiemmin. On ihana huomata kuinka rintarekisterilaulajasta löytyykin päärekisterilaulaja. Enää kappaleet eivät lannista tai pelota, vaan on intoa ottaa haaste vastaan.
Mitähän tästä vielä seuraakaan, kun kurssi etenee! Suosittelen lämpimästi kaikille verkkokurssia, joitten ei ole mahdollista päästä laulutunneille tai kursseille. ❤️
Kiitos Maarit! 😍 -Jenni Saxholm.

Lisää asiakaskokemuksia täällä.