Tervetuloa Rekisterimestari-verkkokurssille!

-Tuntuuko rekisterinvaihto kömpelöltä muljaukselta? Muuttuuko äänenväri hallitsemattomasti keskialueella? Katkeaako äänesi tahattomasti?

-Tuntuvatko alaäänet hötösiltä? Korkeat sävelet kiristää ja puristaa? Tai ovatko ne kokonaan kadoksissa? Onko äänialasi harmittavan suppea, etkä voi laulaa kaikkea, mitä haluaisit?

Ei hätää, oikeilla neuvoilla ja harjoitteilla sinun on mahdollista saada haltuun äänesi koko potentiaali! Miltä kuulostaisi esimerkiksi vahvat alaäänet, vaivattomat, soinnikkaat ylä-äänet ja tasainen äänensävy kautta koko äänialan?

Kiinnostaisiko sinua oppia nyt niin trendikkäät vihellysäänet / vihellysrekisteri?

Saisiko olla äänitieteeseen ja laulupedagogiikkaan perustuvaa tietoa laulamisesta, äänialasta ja rekistereistä ja hyväksi havaittuja ääniharjoituksia eri rekistereiden löytämiseen ja kehittämiseen?

Kurssin esittelyvideo aukeaa 12.1.2022 klo 17.00.

Opi äänihuulten värähtelymekanismit! Ota äänivarat käyttöön! Rekisterimestarilla on:

-Laaja ääniala

-Vahvat alaäänet. M1-mekanismin hallinnasta on hyötyä laulamisen lisäksi myös puheäänelle

-Vaivattomat, soivat ylä-äänet. Saisiko olla kilisevät yläsävelet a la Callas vai vihellysäänet Carey-tyyliin?

-Sujuva, huomaamaton siirtymä rintarekisteristä falsettirekisteriin

-Tasainen äänenlaatu ja äänensävy kautta koko äänialan

-Mahdollisuus kikkailla kuuluvilla rekisterinvaihdoilla taiteellisena ratkaisuna

-Kyky tuottaa erilaisia äänensävyjä hempeästä terävään hallitsemalla äänihuulten mekanismeja

-Äänialan kasvaessa ja laulutekniikan kehittyessä on mahdollisuus monipuolisempaan ohjelmistoon

Kurssi sisältää:

-14 selkeästi teemoiteltua ja jaksoteltua videota

-Yli 4 tuntia (video)opetusta!

-Vokologiaan ja laulupedagogiikkaan perustuvaa tietoa rekistereistä, äänihuulten toiminnasta, eri laulutyyleistä jne.

-Runsaasti ääniharjoituksia rekistereiden ja rekisterinvaihtojen kehittämiseen

-Sekä klassiseen että ns. pop-jazz-lauluun soveltuvia laulutekniikoita ja menetelmiä

-Sanaston ja luettelon tieteellisistä lähteistä

Kuinka kurssi käytännössä toimii?

Lunasta verkkokurssi verkkokaupassa.

Parasta äänellesi -verkkokaupan kurssimateriaalit näkyvät vain kirjautuneille käyttäjille. Kun olet lunastanut verkkokurssin, sinulle pitäisi saapua kaksi sähköpostia. Toisessa on linkki verkkokurssille, toisessa on käyttäjätilisi tunnus ja salasana verkkopalveluun. Sähköpostien saapuminen voi kestää jopa yli vuorokauden. Sähköpostit voivat mennä myös roskapostikansioon, tai johonkin muuhun sähköpostisi kansioon. Tarkastathan ne. Mikäli posti ei tullut perille kahden vuorokauden kuluttua tilauksesta, ota rohkeasti yhteyttä: aura.maarit@gmail.com. Mikäli olet aiemmin lunastanut verkkokurssin verkkokaupastani, sinulla on jo olemassa oleva käyttäjätili salasanoineen. Jos et pääse kirjautumaan, mene sivulle https://maaritaura.lilith.fi/oma-tili/lost-password/ ja kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat kirjautumisohjeet sähköpostilla.

Verkkopalvelu sijaitsee tällä sivulla. Löydät materiaalit valikosta ylä-palkin alta. Verkkokurssin sisältö on auki kuuden kuukauden ajan kurssin lunastamisesta.

Sääntö: Verkkokurssin sisältöä ei saa jakaa ulkopuolelle!

Kenelle Rekisterimestari-verkkokurssi soveltuu?

Uskoisin, että kuka tahansa ihmisäänestä ja laulamisesta kiinnostunut hyötyy verkkokurssista. Aloittelijan kannattaa harjoitella modaali-ja falsettirekistereitä, sekä niiden sulavaa yhdistämistä. Pidemmällä olevat lauluharrastajat voivat hyötyä esimerkiksi genrespesifeistä ohjeista, sekä secondo passaggion harjoittelusta. Vihellysrekisteriä kannattaa harjoitella vasta, kun perusteet ovat hallussa, mutta toki aloitteilijakin voi tutustua siihen kiinnostavana äänellisenä ilmiönä. Tiedeperustaisuuden vuoksi verkkokurssi voi olla antoisa myös ääniammattilaisille, kuten ammattilaulajille ja laulunopettajille, jotka haluavat täsmentää tietojaan ja syventää osaamistaan.