Ääniharjoitus päivässä kuukauden ajan!

Haluatko kehittää ääntäsi 30 ääniharjoituksen avulla? Ääniharjoitus päivässä-verkkopalvelu on auki kuuden kuukauden ajan ostopäivästä.

Ääniharjoitus päivässä-verkkokurssi sisältää:

-30 ääniharjoitusta, jotka ovat katsottavissa kuuden kuukauden ajan.

-Harjoitusohjeet harjoituksiin.

-Tietoa laulamisen fysiologiasta, laulutekniikasta, ilmaisusta…

Millaisia harjoitusvideot ovat?

Selitän jokaisen ääniharjoituksen fysiologisen perustan. Kerron, mihin harjoituksella pyritään ja näytän, kuinka se tehdään.

Laulan ensin harjoituksen malliksi ja soitan melodian heti perään pianolla, jolloin on sinun vuorosi laulaa.

Aloitamme helpoista harjoituksista, ja etenemme kohti haastavampia. Keskitymme muutaman päivän ajan yhteen teemaan, esimerkiksi artikulaatioon, soinnintunteeseen, äänihuulisulkuun, vibratoon, twangiin jne, kunnes siirrymme seuraavaan.

Huomioitavaa verkkokurssin tilaamisesta!

Kun olet lunastanut verkkokurssin verkkokaupassa, sinulle pitäisi saapua sähköposti, jossa on linkki ja salasana verkkopalveluun. Sähköpostin saapuminen voi kestää jopa yli vuorokauden. Sähköposti voi mennä myös roskapostikansioon, tai johonkin muuhun sähköpostisi kansioon. Tarkastathan ne. Mikäli sähköposti ei tullut perille kahden vuorokauden kuluttua tilauksesta, ota rohkeasti yhteyttä: aura.maarit@gmail.com. Sisäänkirjautumiskohta löytyy oma tili-välilehdeltä, joka löytyy kauppa-otsikon alavalikosta. Suosittelen säilyttämään ensimmäisen sähköpostin, jossa on linkki verkkokurssiin. Mikäli olet aiemmin lunastanut verkkokurssin verkkokaupastani, sinulla on jo olemassa oleva käyttäjätili salasanoineen. Jos et pääse kirjautumaan, mene sivulle https://maaritaura.lilith.fi/oma-tili/lost-password/ ja kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat kirjautumisohjeet sähköpostilla.

Verkkokurssin sijainti

Verkkopalvelu sijaitsee tällä sivulla. Löydät materiaalit ylä-palkista. Aseta hiiri ylävalikon ääniharjoitus päivässä-otsikon ylle ja klikkaa. Selkeyden vuoksi, päivän 1 alavalikko on päivät 2-7, eli ensimmäinen viikko. Mikäli teknisen puolen kanssa on ongelmia, meilaa ihmeessä: aura.maarit@gmail.com.

”Tuhannet kiitokset erittäin hyvästä ääniharjoitus päivässä kurssista. Havainnollistat hienosti esimerkein, miten lauletaan väärin ja miten oikein ja kerrot miksi lauletaan – tehdään näin ja näin. Olet täydellinen opettaja. Minä sain heti apua laulamiseen opeistasi. Harjoitusten jälkeen ylärekisteristä ja muutenki laulaminen tuntui paljon helpommalta kuin ennen.” -Aune Jaara

”Mielestäni Ääniharjoitus päivässä -verkkokurssin sisältö oli laaja ja tosi hyvä. Videot sisälsivät kattavasti harjoituksia eri teemoista, joten varmaan jokaiselle löytyy jotakin. Oli ihan mahtavaa, että videoilla oli selitetty teoriaa harjoituksen takana ja miksi tehdään mitäkin, tykkäsin tosi paljon! Sain paljonkin eväitä ja monen harjoituksen kohdalla mietin, että tähän täytyy palata. Työstettävää riittää. Tekniikka toimi ja opetusta oli helppo seurata videolta. Kurssin pituus ja jaksottelu oli hyvä. ” -AnniinaVuorinen