Ääniharjoitus päivässä kuukauden ajan!

Haluatko kehittää ääntäsi 30 ääniharjoituksen avulla? Ääniharjoitus päivässä-verkkopalvelu on auennut myyntiin 30.3.2020.

Ääniharjoitus päivässä-verkkokurssi sisältää:

-30 ääniharjoitusta, jotka ovat katsottavissa kuuden kuukauden ajan.

-Harjoitusohjeet harjoituksiin.

-Tietoa laulamisen fysiologiasta, laulutekniikasta, ilmaisusta…

Millaisia harjoitusvideot ovat?

Selitän jokaisen ääniharjoituksen fysiologisen perustan. Kerron, mihin harjoituksella pyritään ja näytän, kuinka se tehdään.

Laulan ensin harjoituksen malliksi ja soitan melodian heti perään pianolla, jolloin on sinun vuorosi laulaa.

Aloitamme helpoista harjoituksista, ja etenemme kohti haastavampia. Keskitymme muutaman päivän ajan yhteen teemaan, esimerkiksi artikulaatioon, soinnintunteeseen, äänihuulisulkuun, vibratoon, twangiin jne, kunnes siirrymme seuraavaan.

Kuinka Ääniharjoitus päivässä-verkkopalvelu toimii?

ääniharjoitus, laulaminen, laulunopettaja, laulaja, laulutunti, laulun verkkokoulutus,

Kun olet maksanut palvelun Lilith-verkkokaupassa, linkki ääniharjoitusvideoihin saapuu päivittäin sähköpostiisi. Materiaalit on säädetty aukeamaan siten, että tilauksestasi lähtien avautuu yksi ääniharjoitus / pv. Materiaalit ovat katsottavissa yhteensä kuuden kuukauden ajan.

Verkkokurssin sijainti

Verkkopalvelu sijaitsee tällä sivulla. Löydät materiaalit ylä-palkista. Selkeyden vuoksi, päivän 1 alavalikko on päivät 2-7, eli ensimmäinen viikko. Mikäli teknisen puolen kanssa on ongelmia, meilaa ihmeessä: aura.maarit@gmail.com.

Ääniharjoitus päivässä-facebookryhmä

Olen perustanut myös facebook-ryhmän, johon postaan päivän harjoituksen huhtikuun ajan. Ryhmässä voit myös kommentoida harjoituksia, tai esimerkiksi lisätä postauksen kommentteihin kuvan tai videon itsestänne harjoituksen parissa. Facebook-ryhmään osallistuminen on vapaaehtoista.

Facebook-ryhmä toteutuu 1.4.2020 lähtien, mutta tällä sivulla voit aloittaa kurssin ja seurata sitä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tervetuloa mukaan!