Suomipopin naiset-verkkokurssi

30,00 

Leikittele äänelläsi!
Tahtoisitko saada käyttöösi sävypaletin, jolla voit värittää kappaleita laulun tunnelman mukaan? Haluaisitko oppia pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ja parantaa äänenkäyttöäsi? Saisiko olla vahvuutta ala-ääniin ja helppoutta ylä-ääniin?
Aika monella meistä on vain yksi tapa käyttää ääntä. Vain yksi sävy. Ja voi olla, että se yksi äänenkäyttötapa ei edes ole paras mahdollinen. Laulaminen tai puhuminen saattaa olla esimerkiksi voimatonta tai kireää tai se saattaa jopa sattua. Suomipopin naiset-verkkokurssilla saat käyttöösi välineitä sekä hyvän perustekniikan vakiinnuttamiseen sekä äänenkäytön monipuolistamiseen.

Suomipopin naiset-verkkokurssi pohjautuu suosittuun Suomipopin naiset-laulukurssiin. Opetus perustuu tutkitttuun äänifysiologiaan ja se lähtee liikkeelle äänenkäytön alkeista.

Tuotetunnus (SKU): HILMAA-suomipopinnaiset Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Verkkokurssin teemat:

1. Rekisterit (ylä-ja alaäänet)

2. Äänihuulisulku (äänen tiiviys ja vuotoisuus)

3. Ääntöväylässä syntyvä sointi (tummuus ja kirkkaus)

4. Twang (kantavuutta ääneen)

5. Bonuksena video, joka käsittelee narinaa ja kuvion laulamista Johanna Kurkelan tyyliin.

Videot

Kurssi sisältää 15 videoita, jotka on jaoteltu selkeästi aiheen mukaan.

Sisäänpääsy kurssille

Kun olet ostanut kurssin, saat sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset käsiksi kurssimateriaaliin. Kaikki videot avautuvat heti, ja ovat auki sinulle kuuden kuukauden ajan. Sähköpostilinkin viipyessä tarkistathan roskapostikansion. Mikäli sinulla on vaikeuksia päästä kurssille sisään, meilaa: aura.maarit@gmail.com.

Lauluesimerkit

Seuraavien laulupätkien avulla havainnollistetaan erilaisia laulutapoja: Missä muruseni on, Satumaa-tango, Elefantin paino, Älä droppaa mun tunnelmaa, Rakkauslaulu, Kevät, Vanha sydän, Mä annan sut pois.

Kouluttaja

Laulaja, laulunopettaja, äänivalmentaja, vokologian väitöskirjatutkija Maarit Aura. www.laulunopettaja.com

Asiakaskokemuksia

”On ihana tehdä selkeitä ja haastaviakin harjoituksia, ja löytää oman äänensä sointeja ja sävyjä aivan erilailla kuin aiemmin. On ihana huomata kuinka rintarekisterilaulajasta löytyykin päärekisterilaulaja. Enää kappaleet eivät lannista tai pelota, vaan on intoa ottaa haaste vastaan.
Mitähän tästä vielä seuraakaan, kun kurssi etenee! Suosittelen lämpimästi kaikille verkkokurssia, joitten ei ole mahdollista päästä laulutunneille tai kursseille. ❤️
Kiitos Maarit! 😍 -Jenni Saxholm

”Kurssi antoi eväitä rikkaampaan äänen käsittelyyn, rohkeutta ja pedagogisia vinkkejä.” -Johanna Kaarto, Musiikkikoulu Kaarto Suomipopin naiset-laulukurssista.

Lisää asiakaskokemuksia täällä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomipopin naiset-verkkokurssi”