Puhe- ja laulutunti 45min

62,00 

Tuotetunnus (SKU): HILMAA-puhelaulutunti Osasto:

Kuvaus

Tuntuuko puheääni voimattomalta tai soinnittomalta? Rasittuuko äänesi päivän haasteissa? Kiristääkö leukaa tai kutittaako kurkkua pidempään kestävän puhumisen jälkeen? Oletko saanut palautetta, ettei äänesi kanna tai ettei puheestasi oikein saa selvää? Tiesitkö, että puhuminen voi samaan aikaan tuntua vaivattomalta ja kuulostaa tosi hyvältä?
Tahtoisitko puheen lisäksi myös laulamisen timanttisemmaksi? Haluaisitko lauluääneesi lisää kantavuutta, monipuolisia sävyjä tai laajemman äänialan? 

Puhe- ja laulutunnilla saat pätevän vokologi-laulunopettajan arvion sekä puhe- että lauluäänestäsi. Maarit Aura opettaa sinulle ääniharjoituksia, joiden avulla voidaan kohentaa juuri sinun äänenkäyttöäsi. Tunnilla voidaan laulaa kappaleita, sekä käydä läpi sinulle oleellisia puhetilanteita. Saat myös vinkkejä äänenhuoltoon.

Onko puhe- ja lauluäänen kehittäminen saman tunnin aikana liian haastavaa? Ei välttämättä, jos äänivalmentaja valitsee puhetta ja laulua toisiaan tukevia ääniharjoituksia, ja selittää asiat ymmärrettävästi. Samoja fysiologisia toimintoja voidaan tutkia sekä puhuen, että laulaen. Liikkeelle voidaan lähteä aivan alkeista. Ennakko-osaamista ei tarvita.

Ostaessasi palvelun sitoudut seuraaviin ehtoihin:

-Ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse: aura.maarit@gmail.com. Tiedustelethan meilitse sopivaa ajankohtaa ennen kuin maksat palvelun.

-Palvelu tulee maksaa ennen tapaamista.

-Palvelu tulee käyttää kuukauden aikana ostosta.

-Sairastapauksessa, äänivalmennuskerta täytyy siirtää 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.  Ethän tule kipeänä tunnille!

Opettaja

Opettajana toimii laulupedagogi-äänivalmentaja Maarit Aura, joka on koulutukseltaan musiikin maisteri (laulupedagogiikka) ja filosofian tohtori (vokologia eli ihmisäänen tutkimus). Palvelu toteutetaan Helsingissä. Myös mahdollisuus verkkovalmennukseen.

Meilaa osoitteeseen aura.maarit@gmail.com sopiaksesi ajankohta.

Meilaathan myös, jos:

-Tahdot käyttää maksamiseen Smartumia tai Edenred-mobiilia.

-Haluat tietää lisää ennen ostopäätöstä.

Katso hinnasto, palveluehdot ja lisätietoja täältä.

Lue lisää äänivalmennuksista ryhmille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhe- ja laulutunti 45min”