Ääniharjoitus päivässä ja verkkotunti

105,90 

Yksi ääniharjoitus päivässä kuukauden ajan = 30 teemoittain etenevää lauluharjoitusta, sekä yksi verkkotunti.

 

Tuotetunnus (SKU): HILMAA-ääniharjoituspäivässä+verkkotunti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Kehitä laulutekniikkaasi 30 ääniharjoituksen avulla! Verkkotunnilla saat ohjausta Maarit Auralta (MuM laulupedagogi, vokologian väitöskirjatutkija).

Kuinka palvelu toimii?

Ostamalla tuotteen tältä sivulta, saat linkit ääniharjoitusvideoihin sähköpostiisi. Sähköpostipalvelun voi aloittaa milloin haluat. Materiaalit ovat sinulle avoinna kuuden kuukauden ajan.

Ääniharjoitusvideot

Videon alussa annan harjoitusohjeet, kerron lyhyesti mihin harjoituksella pyritään ja mihin äänifysiologiseen seikkaan harjoitus perustuu. Sitten laulan harjoituksen malliksi ja soitan melodian heti perään pianolla, jolloin on sinun vuorosi laulaa.

Aloitamme helpoista harjoituksista, ja etenemme kohti haastavampia. Ääniharjoitusten teemoja on mm. ylä- ja alaäänet, rekisterinvaihto, artikulaatio, äänen voima, twang, staccato jne.

Verkkotunti

Verkkotunnilla kehitetään ilmaisua ja laulutekniikkaa, tehdään ääniharjoituksia ja lauletaan kappaleita sinun toiveidesi ja tarpeitesi mukaan. Verkkotunti vastaa pitkälti laulun lähiopetusta.

Katsothan verkkotunnin ohjeet ja sopimusehdot täältä.

Huomioitavaa verkkokurssin tilaamisesta!

Kun olet lunastanut verkkokurssin verkkokaupassa, sinulle pitäisi saapua sähköposti, jossa on linkki ja salasana verkkopalveluun. Sähköpostin saapuminen voi kestää jopa yli vuorokauden. Sähköposti voi mennä myös roskapostikansioon, tai johonkin muuhun sähköpostisi kansioon. Tarkastathan ne. Mikäli sähköposti ei tullut perille kahden vuorokauden kuluttua tilauksesta, ota rohkeasti yhteyttä: aura.maarit@gmail.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ääniharjoitus päivässä ja verkkotunti”