Suomipopin naiset-kesäkurssi

209,90 

Haluaisitko oppia laulamaan tyttömäisesti kuin Anna Puu, kirkkaasti kuin Johanna Kurkela, kohtalokkaasti kuin Kaija Koo, sensuellisti kuin Janna tai kikkailemaan äänella kuin Ellinoora?

Uudistettu Suomipopin naiset-laulukurssi on taas täällä!

Tuotetunnus (SKU): HILMAA-suomipopinnaiset-kesäkurssi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laulukurssilla opetellaan pop-musiikkiin soveltuvaa laulutekniikkaa ääniharjoitusten ja pop-kappaleiden avulla. Kurssi sisältää ryhmä- ja yksilöopetusta. Esimerkkeinä erilaisista laulutavoista on suomalaisia naislaulajia. Heidän laulutekniikastaan keskustellaan ja heidän biisejään lauletaan sekä ryhmässä että yksin.

Kurssilla opetettava laulutekniikka: Laulaja kykenee leikittelemään äänellään ja muokkaamaan äänensävyjä, kun hän hallitsee muutaman äänifysiologian perusasian! Kurssilla käydään läpi mm. äänihuulisulku ja ääntöväyläasetukset variointimahdollisuuksineen sekä rekisterit. Aikataulusta, osallistujien toiveista ja lähtötasosta riippuen saatamme käydä läpi esimerkiksi twangia, sob/cry/courbing-laulutapaa, sekä creek-eli narinaefektiä. Vertailemme kuinka eri pop-laulajat toteuttavat em. äänenkäyttötapoja. Jokaista osallistujaa opetetaan myös yksilöllisesti hänen toiveidensa ja tilanteensa mukaan.

Ajankohta: Ma 20.6 klo 12.30-17.30

Ti 21.6 klo 12.30-17.30

Paikka: Mahdollisuuksien tila, Tampere.

Osallistujat: 5-7. Kurssi voidaan toteuttaa myös pienemmällä osallistujamäärällä tuntimäärää mukauttaen.

Hinta: 209,90e.

Early bird-hinta voimassa 11.5.2022 saakka!

LMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTITSE: aura.maarit@gmail.com.

Maksu ja palveluehdot: Kurssi on maksettava viimeistään 10.6.2022. Maksu tapahtuu laskulla, verkkokaupassa tai Edenred- tai Smartum-mobiilisovelluksella. Otathan yhteyttä sähköpostitse ennen kurssin maksamista.

Musiikki: Kappaleita mm. Vesalalta, Johanna Kurkelalta, Ellinooralta, Eriniltä, Maija Vilkkumaalta, Kaija Koolta, Sannilta, Laura Närheltä ja Jenni Vartiaiselta. Voisimme ottaa käsittelyyn jokusen uuden laulajan (esim. Behm). Kun ilmoittaudut nopeasti, voit ehdottaa artisteja ja kappaleita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomipopin naiset-kesäkurssi”